Rezydencja Morski Tygiel, Łeba
Rezydencja Morski Tygiel, Łeba
Przyjazd
Wyjazd

Zakres zadań

  • organizacja pracy Kuchni
  • tworzenie oraz dokonywanie zmian w menu
  • opracowywanie nowych receptur i przepisów gastronomicznych
  • kontrola i nadzór kosztów
  • dokonywanie kalkulacji food cost oraz odpowiedzialność za jego utrzymanie na odpowiednim poziomie
  • zaopatrzenie
  • rekrutacja, szkolenie pracowników oraz dobra organizacja pracy

Oczekiwane umiejętności

  • minimum rok doświadczenia na stanowisku Szefa Kuchni lub Zastępcy Szefa Kuchni,
  • wykształcenie minimum średnie gastronomiczne
  • dobra znajomość zagadnień gastronomicznych, wiedza z zakresu HACCP
  • innowacyjność, kreatywność i pomysłowość
  • samodzielność i dobra organizacja pracy
  • umiejętność zarządzania zespołem
  • wysoka kultura osobista

 

Dokumenty aplikacyjne (CV ze zdjęciem) prosimy składać w formie elektronicznej na adres mailowy: recepcja@morskitygiel.pl wpisując w tytule nazwę stanowiska

Pokoje

Klimatyzowany pokój dwuosobowy z przestronnym balkonem
od 230 /noc
od 230 /noc

Wszystkie elementy wyposażenia zostały dobrane tak, aby efektywnie zaaranżować to wnętrze, stwarzając intymną atmosferę, idealną do efektywnego ...

Szczegóły pokoju

Klimatyzowany pokój dwuosobowy z przestronnym balkonem

  • Metraż: 19m2
  • Maks. osób: 2
Klimatyzowany Apartament Suite z przestronnym balkonem
od 490 /noc
od 490 /noc

Wysokiej klasy umeblowanie, wyposażenie podkreślające standard pokoju oraz wspaniały widok z balkonu – wszystko to stwarza niezapomnianą atmosferę ...

Szczegóły pokoju

Klimatyzowany Apartament Suite z przestronnym balkonem

  • Metraż: 31-33m2
  • Maks. osób: 4
Pokaż wszystkie
Lokalizacja

w wyjątkowej okolicy

ul. Nadmorska 5A
84-360 Łeba , PL

Zobacz na mapie
Rezerwacja niedostępna Otwarcie 1 lipca 2019 r.
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij